Как се държат зодиите преди раздяла?

ОВЕН
Родените под този знак не умеят да лъжат убедително. Каквото видите, това и получавате. Веднага ще разберете, че Овенът е влюбен във вас, само защото той ще прави всичко, за да го покаже. Ако този човек не е заинтересован, то едва ли ще чуете хубави думи по ваш адрес.

ТЕЛЕЦ
Влюбеният Телец ще ви обсипе с цветя, подаръци и всякакви изненади. Колкото по-малко стават, толкова повече трябва да се притеснявате. Дори да сте на вечеря с него, все пак ще забележите, че погледът му не блести така, както преди, когато ви гледа, а изборът на тема за разговор става по-труден. Телците си тръгват постепенно, стараейки се да причинят по-малко болка.

БЛИЗНАЦИ
Въпреки, че представителите на този знак имат много приятели, за него вие сте нещо особено. Но изведнъж нещо се е променило. Близнаците притежават чудесен интелект, с лекота поддържат разговор, но ако в тях е угаснала страстта към човека, това е краят. Ако Близнаците повече не прекарват с вас времето си и се стараят с всякакви истини или лъжи да намерят начин и да отидат за пореден път при приятелите си, то нещата са непоправими.

РАК
Да измъкнеш от представителите на този знак истината е много трудно, дори ако сте в близки отношения. Всичко е хубаво до момента, в който те се смеят, много говорят и ги влече към романтиката. В момента, в който тези неща изчезнат, а на тяхно място се  появят недоволството и кавгите, значи любовта си е отишла.

ЛЪВ
Лъвовете се славят със своето великодушие. Даже интересът им към вас за е изчезнал, то те въпреки всичко ще ви носят подаръци, но не толкова големи, колкото преди. В края на краищата те винаги говорят истината и по-скоро ще се постараят да ви разкажат за това, че чувствата им са си отишли, при това много деликатно.

ДЕВА
Ако Девите загубят интерес към партньора си, то първият знак за това ще бъде тяхното вечно ниско самочувствие. Те може да се откажат от среща заради главоболие, или болки в корема. Във всеки случай това ще доведе до безкрайни измислици и в крайна сметка на вас ще ви омръзне да слушате подобни приказки от 1001 нощ.

ВЕЗНИ
Хората от този знак много трудно си признават, че чувствата им са угаснали. Дори може да не забележите, че нещо не е наред. Всичко ще си бъде както преди. Само комплиментите по ваш адрес ще станат повече, а също целувките и прегръдките. Но рискувате някой път да ги заварите с друг човек.

СКОРПИОН
Бъдете внимателни със Скорпионите! Ако чувствата им са си отишли, те ще се постараят да обърнат ситуацията така, че вие да сте виновни за това. Докато Скорпионите са влючени, за тях не съществуват граници в проявата на чувства и внимание. Но веднага ще разберете, че всичко се е променило, в момента, в който чувството им за хумор стане безжалостно, особено по отношение на вас.

СТРЕЛЕЦ
Родените под този знак не могат да държат езика си зад зъбите. Много малко са шансовете Стрелците да се опитат да скрият истината от вас. Не защото искат да ви наранят, просто по характер Стрелците са честни. Възможно е признанието им да не бъде особено тактично, но пък ще е искрено.

КОЗИРОГ
У хората от този знак има чувство на дълг пред партньора. Козирозите за много сдържани и проявяват чувствата си умерено, но в период на влюбеност се стараят да проведат повече време с вас. Ще разберете, че нещо не е наред, когато те започнат да се посвещават на работата си повече, отколкото на вас.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите обичат романтиката и не се боят да проявяват чувствата си. Но ако изведнъж са решили да дружат с вас, то могат веднага да забравят за каквито и да е отношения. Водолеите няма да преминат границата и по-скоро ще ви възприемат само като приятел.

РИБИ
Всъщност на този знак му е по-трудно да каже горчивата истина за край на отношенията. Рибите веднага започват да се чувстват виновни и затова лъжат и дори ви отделят повече време, само за да скрият намеренията си. Разбира се рано или късно лъжата излиза наяве.

Източник: rambler.ru
Снимка: bgtatko.bg

Подобни статии

Top