Как се променя женското тяло по време на секс? (18+) - DC news

Как се променя женското тяло по време на секс? (18+)

Човешкото тяло е една почти съвършена система – с множество функции и взаимосвързани процеси. По време на секс то дори се променя. Днес ще ви разкажем, какво точно се случва с вас, докато се забавлявате в леглото.

Вашите гърди стават по-големи

Да, колкото и невероятно да ви звучи това, то е факт. „По време на полов акт женските гърди се подуват, заради повишения приток на кръв“, разясняват експертите. Разбира се, колкото точно ще се уголемят гърдите не може да се каже със сигурност, тъй като всичко е индивидуално и зависи от конкретната дама. За съжаление, този изумителен ефект е с краткосрочно действие.

Вашият клитор „изчезва“

Това се случва, само когато жената получава оргазъм. По време на етапа на възбуда, точно преди кулминацията, клиторът на жената от голям и видим сякаш напълно изчезва. Обяснението е просто: по време на оргазъм клиторът се прибира в „клиторната качулка“ – кожата, с която ерогенният орган е покрит. Това е напълно нормална промяна, която не бива да ви притеснява. Просто по този начин работи женското тяло по време на оргазъм.

Вашата вагина се подува

Това е поредната промяна, която се случва с тялото ви по време на секс и по-точно непосредствено преди оргазъм. Именно в този невероятен момент горните две трети от влагалището всъщност се подуват. Все още няма единно обяснение за този феномен, но според някои учени увеличението на района на шийката на матката всъщност повишава шансовете за забременяване.

Изпълвате се с течност

Както вероятно вече сте чували, мъжете не са единствените, които могат да еякулат по време на оргазъм. Еякулацията при жените, известна като „скуърт“, обаче не бива да се бърка с пишкане (макар че усещането може да е сходно). Скуъртът представлява голямо количество прозрачна течност от парауретралните жлези, които се намират в близост до уретрата.

Източник и снимка: rozali.com

Подобни статии

Top