Как хъркат зодиите?

Овен

Хъркат толкова шумно и мощно, че чак се блъскат във вас, докато спят.

Телец

Блажено и твърдоглаво хъркане. Въобще не си правете труда да ги будите.

Близнаци

Хъркат до момента, в който не решите да ги гушнете. Тогава подсъзнателно решават да спрат. В момента в който им обърнете гръб обаче, отново започват да хъркат.

Рак

Не могат да спят спокойно без да хъркат както си му е редът. Веднага ще започнат да се защитават, ако се опитате да им обясните, че не може да спите заради тях.

Лъв

Те хъркат! Те реват! Освен това са адски горди от себе си, когато се чуят на запис, който вие сте направили, за да се опитате ги накарате да се почувстват поне малко виновни. Успех!

Дева

Пуснете им записа, който направихте на Лъва. Те ще го анализират и ще открият поне няколко нови повода, свързани със собствените им нощни навици, за които да се притесняват.

Везни

Шумно, но красиво, почти артистично хъркане. Дори не сте подозирали, че подобно нещо може да съществува, нали?

Скорпион

Хъркане, което прониква във всяко едно кътче на вашето тяло. Кара ви да седнете на леглото и да се запитате дали въобще някога ще спре.

Стрелец

Хъркането става все по-силно и по-силно. Когато ги събутите, те ще ви попитат: „Беше ли ти приятно да ме слушаш, а, а?“

Козирог

Непоклатимо, почти делово хъркане. На фондовата борса вече се търгуват редовно „хъркащи акции“. Всички принадлежат на Козирога.

Водолей

Репутацията ви на воден знак не е случайна – докато хъркате, лигите ви текат като слабо затегнато кранче на мивка. По този начин преживяването на човека, който лежи до вас, е два пъти по-гадно.

Риби

Вместо да обобщаваме тази зодия, нека ви разкажем историята на овена Петър. Един ден отишъл на лагер с приятели. Когато си легнали, Петър започнал да хърка толкова силно, че хората не издържали, хванали спалния му чувал и го замъкнали на една поляна на 150 метра от тях. На сутринта, когато се събудил, Петър се зачудил къде се намира. Ех, понякога животът на рибите наистина е мистериозен.

Източник: obekti.bg

Подобни статии

Top