Коледен хороскоп

Седмичен хороскоп 26 януари - 1 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
По празниците вие и Риби трябва да следвате желанията на близки даже понякога да капризничат. Някои Овни са уморени от деловата седмица, но няма да щадят сили да зарадват домашните си и за тази Коледа, да поискат прошка, ако с нещо са засегнали роднини, познати. Време е за планове, мечти, необвързаните може да срещнат любовта, ще се устремят към приключения.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За тези празници чувствате финансова стабилност и радост от общуването с близки, внушавайте и на Близнаци да не им придирят много. Сега Телците са в хармония с най-тясното си обкръжение, но има и доста поводи да се видят с
колеги, познати, съседи. Време е за уговорки за начинания, ще извлечете полза от сътрудничеството. Подкрепата на обичаните ви дава енергия за големи дела.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Семейни празници и вие посвещавате много грижи на най-близкия си кръг. Телци ще ви подскажат да се радвате повече на постиженията си. Близнаците са хвърлили много енергия в работата и подготовка на тържествата, дано няма неизпипани неща, които да създадат грижи. Някои продължават да упорстват, а е време за почивка. В любовта ви върви, от вас зависи връзката да е здрава…

РАК (21.06 – 21.07)
Чудесна Коледа, още повече от понеделник се стараете всичко да организирате и свършите по най-добрия начин. С някои домашни задължения Раците няма да се занимават в началото на следващата делова седмица, но и да ги забравят няма как. Разчитайте на половинката и роднини, сега ви помагат с каквото могат. Хармонията ви дава енергия за големи успехи, подминете дреболиите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Дните са празнични, ала вие имате да изяснявате важни въпроси с близки. Лъвовете са прави, понеделник няма да е подходящ за такива разговори, но все пак да не пилеят времето за обществени и бизнес ангажименти, работата няма да избяга. Част от знака да бъдат пестеливи, понякога се увличат в излишни харчове, за да правят впечатление. В любовта имате точно това, което искате.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Уроците от миналия уикенд можете да приложите и по Коледа, важни са ви роднините и съмишлениците, спорни въпроси временно са забравени. Девите имат нужда от отдих, много са поканите за срещи с близки и познати, а и доста идеи за съвместни делови начинания могат да обсъдят с тези хора. Вашето семейство ще ви подкрепи, а още необвързаните може да открият любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
За коледните празници вие и Козирози обръщате голямо внимание на партньорството в живота и работата. Везните имат късмет за интересни срещи, с такт и красноречие ще привлекат покровителство, ще си намерят съюзници, сътрудници. В любовта също ви върви – едни от знака стабилизират сериозна връзка, на други им стига да са център на внимание, кокетират и се забавляват.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
От Бъдни вечер забравяте всякакви делови и лични проблеми, време е да празнувате, да се заредите със светлина и обич. Скорпионите са загърбили стари вражди, ако могат – ще помагат и на опоненти, не само на познати, колеги, съседи. Имате идеи за изява и печалби, ала не бързайте, не бива да се претоварвате. Спорове с домашни са забранени, с такт ги убедете кое е добро.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Дните до неделя са за празнуване, ще се посветите изцяло на най-близки и обичани хора. Стрелците ще се видят с доста познати и приятели, на трапезата да не прекаляват с почерпки, има и сериозни делови и житейски въпроси за обсъждане. Мнението ви е важно за по-млади и неопитни, децата не могат да се нарадват на компанията ви. Влюбените с лекота ще стабилизират връзка…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Чудесни дни и вие като Везните ще си дадете повече отдих сред най-обичани хора. Група Козирози може да обсъдят, но само това, и възможности за делово сътрудничество с познати и роднини. До края на 2015 г. имате условия да направите и практически стъпки в тази посока. Не пилейте енергия за много неща наведнъж. В любовта някои сбъдват мечта, чакали са дълго щастието…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Уж празници, а в кръга ви възникват разни поводи за спор, добре е да залагате на сътрудничество, не на разправии. Водолеите май ще поемат посредническа роля, но е достатъчно и тихо и кротко да помагат в работата на близки, колеги, познати. Вкъщи обсъдете как да преодолеете пречките пред семейството ви, обичта и уважението ви дават неподозирани сили и ще избегнете всеки риск.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За тези светли празнични дни вие и Овни трябва да се вслушвате в желанията на най-близките си, не е време за спорове. Рибите да бъдат по-предпазливи, не са изключени проблеми с различна техника, понякога няма да им стигат време или средства за изпълнение на делови и лични планове. Бъдете по-пестеливи, пак ще прекарате добре, с любим решавате как да преодолеете куп трудности.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top