Калин Врачански и Константина Живова гостуват в Музикалното

пътят

Актьорът Калин Врачански и Константина Живова ще гостуват на 15 май от 17,30 часа в  НУМТИ „Добрин Петков“ в Пловдив.  Събитието е част от проекта „Пътят на смелите”.

Кампанията е инициирана от Константина Живова – телевизионна водеща и блогър в „Try with Ina”, като по своята същност представлява форма на мотивационна среща с участието на популярни лица от българския шоубизнес и децата и младежите от различни градове на страната, под надслов „Пътят на смелите”.

Фондация „Димитър Бербатов“ също се включва в кампанията.  Този петък по време на срещата ще бъде представен и един от представителите на фондацията, като пример за успяло, талантливо дете.

Основната идея и цел на проекта е да създаде дискусионно пространство в неформална обстановка и срещне младите с техните идоли.

Младежите ще имат възможност за пряк разговор, в който да разкажат за своите мечти и най-вече да разберат, как една известна личност е успяла да постигне своите, като своеобразен пример, че няма невъзможни неща, и че всичко е възможно, стига да го искаш.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top