Камбуров: Искам да вкарам 200 гола

Мартин Камбуров, който за пореден път наказа Левски на „Герена“ с 14-ия си гол срещу „сините“ и вече има 182 попадения с екипа на Локомотив (Пловдив), с 3 по-малко от легендата Христо Бонев, се е прицелил да реализира своя гол №200 до края на сезона.

„За мен е прекрасно, че на 35 години станах голмайстор пред Кешеру, който е супер скъп футболист за България. Получава заплата, колкото целия наш отбор за година. Аз не искам да съм на терена затова, че съм Камбуров, а да си върша работата и да помагам. Искам да се раздавам всеки път и да радвам хората, а ние имаме страхотна публика. След един такв мач като с Ботев, да видя как ме спират на улицата!“, заяви Мартин Камбуров в интервю за „7 дни спорт“.

„Що се отнася до головия рекорд – преди не ми обръщаха такова внимание. Сега всеки мач ми броят головете. Говорил съм с бате Ицо и сигурно някой ден ще дойде и моето време да подобря неговия рекорд. Дай Боже да съм жив и здрав, ще вкарам 3 гола до края на сезона, а имам договор и за още един сезон. но това са само цифри, ще се опитам да вкарам и 200 гола, ако може, но по-важното е, че виждам един колектив, който продължава да се развива.

На Еяд му пожелавам една дълга и успешна кариера. Във футбола наистина няма възраст. Малкият първоначално беше леко уплашен, но бързо се адаптира. Само адмирации за него и е важно ние играчите и ръководството да го подкрепяме“,

„За празненства след победата над Левски нямаше време. Изпихме по една бира в автобуса и това беше. Готвим се за важен мач с Монтана и никой не е излизал, защото те са сериозен противник и ако има някакво подценяване, ще берем ядове. Тази седмица ни е натоварена – идва Монтана, после Черно море. Има време за излизане след тези два мача“, завърши Камбуров.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top