Камбуров се раздава повече в чалга клубове, отколкото на терена (СНИМКА)

Таранът на Локо Пловдив Мартин Камбуров е поредното доказателство, че родните футболисти се раздават повече по чалга клубовe, отколкото на терените.

34-годишният футболист на „бяло-черните” редовно може да бъде засечен в известен пловдивски чалга бар, твърдят читатели на сайта ни.

Според очевидци, Камбуров често окупира едно от ВИП сепаретата в нощния клуб. По време на посещенията си в заведението, нападателят редовно е заобиколен от представителки на нежния пол, за които танците в ритъма на поп фолка са като детска игра.

Всички познават звездата на Локо Пловдив в дискотеката и доказателство за това са многократните поздрави от страна на диджея.

В такава типично балканска гледка Камбуров едва ли мисли за тренировките, или пък за предстоящите срещи от родния шампионат на пловдивските „смърфове”.

От началото на сезон 2015/2016 на „А” футболната ни група, ВИП нападателят на Локо Пловдив се е разписал само веднъж, и то от дузпа. Това се случи при домакинската загуба от Берое във втория кръг.

Разбира се, оправдание за головата немощ на един нападател винаги може да се намери. В случая основната причина е, че 34- годишният Камбуров вече не е първа младост.

Снимка: Фейсбук

 

 

Подобни статии

Top