Кампанията в подкрепа на Люси продължава

Почти 7 хиляди лева са били събрани от последните две благотворителни инициативи в подкрепа на учителката по английски език в асеновградската гимназия по цветни метали Любомила Ангелова – концерта „Подари надежда за Люси“ и представлението „Вестникар ли?“. Според организаторите на благотворителната кампания инициативите в подкрепа на Люси ще продължат.

През следващата седмица в Асеновград ще бъде проведен първия по рода си спортен маратон. Спортни клубове са се обединили около идеята да помогнат на Люси.  Силова и латино аеробика, Тай Денс Фит и стрейчинг са някои от тренировките, в които могат да се включат любителите на движението.

Благотворителната инициатива ще се проведе на 21 октомври 17:30 до 19:30 във физкултурния салон на СОУ „Св. св. Кирил и Методий”. Входът за желаещите ще е 2 лева, а всички събрани средства ще бъдат предадени на дъщерята на Люси.

Досега по сметките на Люси са събрани 97 325 лева, като за трансплантацията на костен мозък на болната от левкемия жена са необходими общо 168 хил. евро.

Ако имате възможност и желание да помогнете на Люси, можете да го направите и на дарителска сметка:

IBAN: BG53RZBB91551006205144
BIC: RZBBBGSF
Любомила Бориславова Ангелова

Снимка: dmsbg.com

Подобни статии

Top