Канадски митничари задържаха Guns N`Roses заради пистолет (ВИДЕО)

Рок групата Guns N`Roses, която в момента е на турне в Северна Америка, за кратко бе задържана на канадско-американската граница заради притежание на пистолет, съобщава агенция Франс прес. По време на концерта на бандата в Торонто вокалистът й Аксел Роуз разказа за случилото се.

„Да, действително откриха пистолет. Задържаха ни за кратко. Канадските митничари проявиха разбиране – човек просто може да забрави, че носи пистолет“, каза той, без да уточни дали оръжието е собственост на член на групата или на човек от обкръжението й.

В Канада контролът върху огнестрелното оръжие е много по-стриктен, отколкото в САЩ. Групата от Лос Анджелис е известна с лудориите си, злоупотребите си с алкохола и кавгите си извън сцената. През 1992 година неин концерт в Монреал предизвика бунт сред зрителите, след като започна с голямо закъснение.

Концертът в Торонто бе единственият в Канада в рамките на турнето й, започнало миналия месец с шоу в Детройт. Концерти от турнето на Guns N`Roses са планирани също в Южна Америка. Аксел Роуз и китаристът Слаш не бяха свирили и пели заедно на сцена от 1993 година.

Снимка: dishnation.com

 

Подобни статии

Top