„Канарчетата“ получиха новите си екипи (СНИМКИ)

Представителният тим на Ботев получи официалната екипировка, с която „канарчетата“ ще играят през новия сезон. Официалната фланелка в традиционните цветове – жълто и черно, е ексклузивна изработка за ПФК Ботев. Тя е произведена в Испания, където се намира седалището на компанията „Joma“, която ще облича отбора през започващото след по-малко от три седмици първенство.

Екипът пристигна на лагера на Ботев в Трявна, а играчите пробваха новата си визия за официалните мачове преди поредната тренировка на тима. Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Радослав Терзиев, новото попълнение Иван Стоянов и капитанът Лъчезар Балтанов позираха с титулярната и резервната фланелки специално за „жълто-черните“  привърженици.

Новият екип влиза моментално продажба и почитателите на най-стария клуб в страната имат възможност да се снабдят с ексклузивната фланелка от клубния фен-магазин на цена от 69 лв. Резервната фланелка е на цена от 42 лв.

В магазина на базата в Коматево са налични още от артикулите на представителния отбор, в това число – официален анцуг, тениска и шорти свободно време, тренировъчни фланелка и гащета, тренировъчни горнище и долнище.

За разлика от предишните четири сезона, през новата кампания на гърба на фланелките няма да бъдат изписвани имената на футболистите.

Снимки: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top