"Канарчетата" с тренировка в Швеция преди първия мач за Gothia Cup (СНИМКИ) - DC news

„Канарчетата“ с тренировка в Швеция преди първия мач за Gothia Cup (СНИМКИ)

Юношите на Ботев от набор 2001 направиха тренировка на шведска земя преди първия мач от груповата фаза на турнира Gothia Cup. „Жълто-черните“ проведоха заниманието си на един от множеството изкуствени терени на комплекса в град Гьотеборг, където ще се проведе надпреварата, съобщава официалният сайт на Ботев.

„Канарчетата“ пристигнаха в Швеция в късните часове в петък, а в съботния ден разпуснаха по улиците на Гьотеборг. Момчетата на Стефан Стоянов разгледаха част от местните забележителности, а след това посетиха някои от големите магазини в града.

В понеделник започват мачовете от груповата фаза на надпреварата. В първия си двубой пловдивчани, които представят България на най-големия юношески турнир в света, ще се изправят срещу местния ЕДС ФФ, а срещата е с начален час 12:30 българско време.

Във вторник Ботев ще срещне друг местен тим – Стенгебро Юнайтед, а мачът започва в 14:40часа и ще бъде предаван директно в сайта на турнира. В сряда е последният мач от групите, като в него „жълто-черните“ излизат срещу норвежкия Нордстранд в 11:30 часа.

Първите два тима от всяка група продължават във фазата на директните елиминации. Общият брой на тимовете, които участват при набор 2001, е 220, като отборите са разпределени в 55 групи.

Снимки: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top