Кандидат-студенти на изпити по английски, химия и теология

Конференция по физика на храните организират в ПУ Пловдив

Изпитит по английски език, химия и теология (устен) ще се проведат днес от 9.00 в ПУ „Паисий Хилендарски“. Знанията си по тези предмети ще проверят съответно 252, 16 и двама кандидат-студенти, уточниха от висшето училище.

Днес ще се проведе и комплексния изпит по физическо възпитание, който ще продължи и на 8 юли.

Утре съответно 328 и 142 кандидати ще пишат по история на България и информатика.

На една дата – 9 юли са и изпитите по психология, френски език и физика, като за последната дисциплина е предвиден тест със събеседване. Желаещите да се явят по тези предмети са съответно 138, 17 и 19 кандидат-студенти. На следващия ден /10 юли/ще се състоят изпитите по математика – 227 записани, и испански език – 4. По 4 предмета ще изпитват на 11 юли – немски език – 17 кандидати, новогръцки език – 1, музика – 21 и изобразително изкуство – 15.

По традиция трите кръга на изпита за специалност „Актьорство за драматичен театър“ се провеждат през септември. Тази година насрочените дати са 14, 15 и 16 септември.

Информацията за поименното разпределение на кандидат-студентите по сгради и зали ще бъде публикувана в сайта на университета и на информационни табла пред Ректората и Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.

В деня на изпита кандидатите са задължени да носят личната си карта и компютърната разпечатка с входящия номер. Началото на всички изпити е 9.00 часа, уточниха от ПУ „Паисий Хилендарски“.

Подобни статии

Top