Кариерен форум среща младежи с работодатели в Пловдив - DC news

Кариерен форум среща младежи с работодатели в Пловдив

Кариерен форум в Пловдив

Кариерният форум „Джоб феър” тази година ще се проведе на 7 ноември в Аграрния университет в Пловдив. Информационен щанд за събитието е позициониран пред централната сграда на Пловдивския университет и активисти на Младежко сдружение развитие за мир и развитие на балканите разясняват на студентите възможностите и вратите които може да им отвори кариерния форум.

Идеята на кариерния форум е непроменена, а именно да срещне младите хора, търсещи работа с работодатели в неформална обстановка. Някои от фирмите, участващи в инициативата ще поставят и няколко казуса, за които младите пък ще потърсят изход. Резултатите от провеждането на форума предишни години показват, че инициативата е градивна за младите които търсят своята реализация. А най-хубавото е, че се организира от младите за младите. Обиковенно кариерният форум се посещава от над 500 участника от всички вузове в Пловдив и не само.Тази година чрез “Job Fair” стажанти ще си търсят повече от 11 големи фирми от Пловдив и региона.

Според организаторите засилен интерес се наблюдава към специалистите от аграрния сектор, но има и големи компании, които търсят хора за всякакви отдели. Кариерният форум ще се проведе от 7 ноември в петък в часовия интервал от 10 и 30 до17 часа в Аграрния университет.

 

 

 

Подобни статии

Top