Касичка „Той и тя“ и букети от бонбони – топ подаръци за 8 март

Броени дни остават до 8 март – празникът, който всички жени очакват с нетърпение цяла година. За мъжете обаче това е поредният ден, в който изпадат в размисли, тъй като трябва да открият най-подходящия подарък, с който да покажат любовта и уважението си към своята половинка.

Сайтовете за пазаруване са пълни с примамливи и оригинални предложения за предстоящия празник. Това определено улеснява господата с избора и им спестява куп излишни нерви, време и не на последно място – средства.

Podaraci. bg е своеобразен каталог от списъци за подаръци според случая. Касичка – прасенца „Тя и Той“ в едно е закачлив начин да покажете на половинката, че имате желание да спестявате и да градите бъдещето си заедно. Цената на кутийките за събиране на пари е 19,90 лв. – достъпно, практично и оригинално.

Ако жената до вас е любителка на цветята, то вместо стандартната роза, може да я зарадвате със семена на слънчоглед, поставени в кен или семена на детелина плюс ефектна картичка към тях.

Ако си падате по романтичните изненади, то изберете торбичка с еротични късмети или кутия със сърце, пълна с папируси, на които словата „Обичам те!” са преведени на 100 езика. Торбичката е на цена 10,90 лв., а кутийката плюс пет декоративни фенера към нея струва 35 лв.

Чашите също са сред най-предпочитаните подаръци за празника. Чаша „Най-прекрасната майка”, „Истинска жена” или чаша-сърце с индивидуално пожелание ще зарадват всяка дама. Цените са от 11 до 18 лв. Рамки за ваши снимки, ключодържатели и преспапиета също могат да се открият в повечето онлайн магазини, и то на разумни цени.

Коя жена не обича шоколад? Сайтът Choco-gifts.com е изцяло насочен към любителите на оригиналния белгийски шоколад. Платформата предлага на всеки сам да даде идеята за подарък и след това майстори сладкари изпълняват индивидуалния проект.

Podaraci. info също насочва вниманието към нестандартните и щури идеи. Сладък букет от бонбони на цена 30,90 лв. ще развълнува и най-претенциозната жена.  Букетът включва 15 бонбона с вкус на кокос и неповторима аранжировка в червено или синьо по ваш избор.

Перла на късмета в оригинална кутийка във формата на мида е също оригинален начин да докажете любовта си. Перлата в мидата може да е в един от 5 цвята по избор и всеки от тях има специална символика. Украшението е стилен подарък за проспериращите дами. които ценят стилните бижута.

И за финал – списък с нещата, които в никакъв случай не трябва да подарявате на 8 март. Ютия, печка, прахосмукачка и тефлонов тиган са уреди, които трябва да присъстват във всяко домакинство, но да бъдат поднесени на най-женския празник е признак, че приемате дамата до себе си просто като човек, длъжен да слугува вкъщи.

Драги мъже, внимавайте в избора и помнете, че с малко въображение и любов може наистина да накарате любимата жена да се почувства истински щастлива.

Подобни статии

Top