Кикбокс на открито в Пловдив през уикенда (СНИМКИ)

The 1st Annual "Muscle Milk Light" Women's Fitness Retreat - 6/18/2010

Открита тренировка по кикбокс ще се проведе днес от 11.00 ч. пред магазин Декатлон в Пловдив. Събитието е организирано от френската верига магазини, съвместно със спортен клуб „Терес”.

Освен демонстрация на умения от страна на спортисти от спортния клуб, треньорите от Терес ще проведат отворена безплатна тренировка за всички желаещи. Добре дошли да вземат участие в тренировката са всички възрастни и деца над 5-6 г. Тренировката ще е подходяща за момчета и момичета, които желаят да се докоснат до спорта кикбокс.

На всички участници ще бъдат раздадени талони за безплатни тренировки в СК Терес.

Призоваваме всеки, който има желание да усети какво е да се тренира Кикбокс да се включи в тренировката. Тренировката ще бъде подходяща за начинаещи, каквито се очаква да са повечето участници. Така всеки, който до сега му се искало да пробва, но нещо го е спирало може да опита. Осъзнаваме, че само с една тренировка е трудно човек да усети дали това е неговият спорт, за това ще предоставим талони на всички участници за безплатни тренировки в нашия клуб. Както обичам да казвам: Едно дете повече в залата е едно дете по-малко на улицата! – коментира Николай Драганов един от треньорите в СК Терес.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top