Кинозвезди и футболни легенди тази вечер в Lucky Дом на киното

Натрапчиви ритми 2

Фестивалната вечер днес започва с френските „Натрапчиви ритми” от 16.30 ч. Режисьор е Фани Ардан. В ролите: Азия Ардженто, Нуно Лопес, Рикардо Перейра, Франко Неро, Жерар Депардийо. Всички предричат на Марго бляскаво бъдеще като виолончелистка, но тя се отказва от кариерата си в името на любовта си към млад архитект, който трябва да реновира бутиков хотел и е обвързан с такъв договор, че просто  няма време за любов…

След звездната актьорска компания на екрана се качва футболната легенда Меси в едноименния филм „Меси”. Режисьор е  Алекс де ла Иглесия. В биографичната продукция участват Марадона, Сезар Луис Меноти, Хорхе Валдано, Жерар Пике, Йохан Кройф. Те разказват за колегата си. Филмът е заснет в Барселона, Буенос Айрес и родния град на Меси – Росарио (Аржентина). Разказът показва откъде е тръгнал Меси – неговото начално училище, както и клубъ, където играе първия си официален мач, пресъздавайки някои ключови сцени от живота на футболиста. Де ла Иглесия също разказва за възхода на Меси с настоящия му отбор, FC Барселона.

На финала тази вечер е „Извинявай, ако те нарека любов”. Режисьор е Жоакин Ламас. В ролите Палома Блойд, Даниеле Лиоти, Ирене Монтала. Алекс Бели е успял в рекламата мъж на 37 години със сериозна връзка. Когато предлага брак на Елена, тя го напуска. Останал сам, той губи вдъхновение и оставя живота си да тече монотонно. Случайният сблъсък с Ники събужда у него желание да постигне още неща, да се радва на живота. Проблемът е, че Ники е на 17 години, млада, жизнена, усмихната и необременена от условностите. Алекс е на кръстопът: дали да слуша приятелите си или сърцето?

Програмата на LUCKY Дом на киното за днес:
06.09 /неделя/

16.30 ч.  НАТРАПЧИВИ РИТМИ  „Любовта е лудост“
17.00 ч.  УРОК
18.30 ч.  СВЕТЪТ Е НАШ
19.00 ч.  МЕСИ  „Любовта е лудост“
20.30 ч.  ТРАНСПОРТЕР:НОВО  НАЧАЛО
20.45 ч.  ИЗВИНЯВАЙ, АКО ТЕ НАРЕКА ЛЮБОВ  „Любовта е лудост“

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top