Киро Принца застрелял готвача си от упор

Убийството на главния готвач на ресторант „Принц Кирил“, за което ви разказахме ТУК,  не е било нелеп инцидент след пиянски запой или следствие от неразбирателство при игра на карти, пише flagman.bg.

Според бургаското издание, собственикът на ресторанта Кирил Т., известен като Киро Принца, отишъл в заведението си след като по-рано бил с няколко местни „големци“ в друго заведение, където солидно са се почерпили. Киро Принца поръчал на главния си готвач Кольо да опече агне за него и аверите му.

Компанията вечеряла с чевермето вътре в ресторанта, продължили и с алкохолната почерпка. Както обикновено, Киро Принца започнал да ругае готвача си, че не можел свястно да сготви една манджа.

Свидетели на отношението на Кирил към Кольо, разказват пред  flagman.bg, че собственикът често е унижавал, дори биел готвача си.

В злощастната вечер готвача и Принца се скарали. Първоначално бе съобщено, че убийството е станало в автомобила на Киро, паркиран пред ресторанта, но всъщност Киро само отишъл до колата си, а после се върнал в заведението с пистолета си.

Пияният мъж хладнокръвно застрелял дългогодишния си служител от упор. След убийството Киро изнесъл трупа отвън на една от масите.

В Окръжна прокуратура –Бургас е започнато досъдебно производство по случая. До момента са извършени оглед и претърсвания на местопроизшествието.

Установен е очевидец на престъплението, като предстои днес той да бъде разпитан, след което ще бъде уточнена правната квалификация на обвинението и то ще бъде повдигнато на извършителя.

Готвачът Кольо е семеен, има две момчета.

 

Подобни статии

Top