Клиентите на EVN могат да заявяват и по имейл и поща безплатните SMS услуги

evn

Клиентите на EVN България вече могат да заявяват и по имейл и поща безплатните SMS и имейл услуги на дружеството. Досега заявяването на тези услуги ставаше само след посещение в EVN офис.

С новите дистанционни канали дружеството се стреми да улесни своите клиенти приз заявка на тези услуги. Чрез безплатните услуги клиентите могат по бърз и лесен начин да се информират за стойността на сметката за консумирана електроенергия – веднага след нейното издаване, както и за просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването.

Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това прекъсване на захранването.

Общо над 58 000 клиенти на EVN България са заявили до края на април 2015 г. посочените безплатни услуги. За улеснение услугите могат да се заявяват по удобен за клиента начин – по имейл, поща или на място в EVN офис.

Двата вида SMS или имейл услуги могат да бъдат заявени едновременно по имейл на info@evn.bg, съдържащ следната задължителна информация: трите имена и ЕГН на клиента, клиентски номер, ИТН (измервателна точка номер), адрес на обекта, валиден имейл и/или номер на мобилен телефон (за клиентите на всички мобилни оператори в страната).

Заявката по имейл гарантира бързо обработване на подадените данни и абонамент за услугите или чрез подаване на декларация, достъпна на сайта на дружеството.

Декларацията се подава на място в удобен за клиента EVN офис или по поща на адрес: EVN България, ул. „Христо Г. Данов“ 37, 4000 Пловдив, България.

При попълването на декларацията се вписват трите имена и ЕГН на клиента, клиентски номер, ИТН (измервателна точка номер), валиден имейл или номер на мобилен телефон (за клиентите на всички мобилни оператори в страната).

Повече информация за SMS/имейл услугите на EVN България е налична на сайта на дружеството.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top