Кметът на „Западен“ вдигна хвърчилото на сина си Николай (СНИМКИ)

IMG_4918

Дсетки хвърчила полетяха в небето над Братската могила днес по време на първия по рода си пикник с пускане на хвърчила. Събитието „Пусни хвърчило“ бе организирано от екипа на Консултативно-терапевтична инициатива „ХВЪРЧИЛО“. Гост бе и кметът на район „Западен“ Димитър Колев, който не пропусна да вдигне хвърчилото на сина си Николай.

От хиляди години насам, хвърчилото е популярно като начин за релаксация и форма на душевно упражнение. Пускането на хвърчила e прекрасно забавление, както за деца, така и за възрастни навсякъде по света. То носи лично значение, послание, мечта за всеки, който го държи. Днес поставяме началото на една традиция. Благодарим за подкрепата и съдействието на кмета на район „Западен“ Димитър Колев, както и на нашите спонсори, заявиха при откриването на събитието организаторите.

Те бяха осигурили хвърчила за всички малчугани, дошли да се забавляват в съботния ден. Пикникът продължи с още игри и състезания между деца и родители, които искрено се забавляваха в топлия съботен ден.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top