Кметът на Кричим Атанас Калчев и съветниците положиха клетва (СНИМКИ)

kmet kletva

Кметът на Община Кричим Атанас Калчев и новоизбраните общински съветници положиха клетва. Това се случи в присъствието на новия областен управител на област Пловдив Здравко Димитров, чиято първа визита след поемането на поста беше именно в Кричим.

За мен е чест за трети пореден път да заема този пост. Пожелавам на всички здраве, да има диалог и да се работи с хъс, защото от това зависи бъдещето на нашия град, заяви пред общинските съветници и гости в залата кметът Атанас Калчев.

По време на първото заседание на местния парламент беше избран и председател на Общинския съвет. С 10 гласа „за”, 2 въздържали се и 1 против беше избрана Анка Хаджиева.

В третия пореден мандат Атанас Калчев е поставил амбициозни цели пред администрацията.

Ще продължи развиването на града. Имаме 17 готови проекти, които ще бъдат преработени. Ще се залага на инфраструктурата – рехабилитация на пътища, където е минала канализация и ВиК в далечната 2004-2005 година. Ще се изграждат детски и спортни площадки, както и такава за безопасност на движението, на която децата ще се учат на правилата от Закона за движение по пътищата. Ще заложим и на развитието на туризма – изграждаме екопътеки до Асенова крепост и нова транспортна база. Ще рекултивираме и местното сметище. Това са само част от задачите, които ни предстоят. Много са нещата, които сме подготвили, надявам се да се справим, коментира кметът на Община Кричим.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top