Кметът на район „Северен” ще отличи изявени педагози

Гонят длъжници от общински жилища в Северен

По традиция всяка година, дни преди 24 май, Кметът на район „Северен” – инж. Ральо Ралев, изразява дълбоката си признателност пред труда на учители и директори на детски и учебни заведения. С будителската си отдаденост те и днес правят възможно духовното оцеляване и единение на българския дух, крепят националното ни самосъзнание, облагородяват умовете и сърцата на младите поколения.

За най-изявените от тях през 2014/2015 г. инж. Ральо Ралев, организира коктейл от 14.00 часа днес. В празнична обстановка ще бъдат наградени 15 просветни дейци, които с дейността си показват достойнствата на учителската професия, утвърждават високите стандарти в областта на образователните технологии.

С особена почит ще бъдат обградени петимата педагози, които по решение на Общински съвет Пловдив ще бъдат удостоени с високите отличия Почетен знак и Почетна значка на Пловдив. Най-високото морално отличие инж. Ральо Ралев ще отреди на двама доайени сред просветните ръководители на района, чийто професионален път приключва през 2015 г.

За първи път в районното кметство директорите с дългогодишен и блестящ управленски стаж Ели Камбурова от ОДЗ „Славей” и Георги Енчев от СОУ „Христо Данов”, ще бъдат отличени с Почетен знак на Кмета на район „Северен”.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top