Книга за пророка Влайчо представят в Пловдив - DC news

Книга за пророка Влайчо представят в Пловдив

Книга за известния в миналото пророк Влайчо ще бъде представена тази вечер в Пловдив. „Пророкът на народа Дядо Влайчо“ и „Задевки на историята“ от Христо Нанев ще имат своята премиера в зоната на художествената галерия на един от големите търговски центрове в града под тепетата от 18:00 ч.

Христо Нанев изследва феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийни атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др. Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека – минало, настояще, бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето. Член е на дружеството на пловдивските писатели и в Съюза на научните работници.

Двете части на книгата му “Прераждане и еволюция” – първа и втора са номинирани за златна статуетка на асоциация “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г.

Повече от 25 години писателят и изследовател на паранормалното Христо Нанев се фокусира в най-ярките български ясновидци, останали в сянка. Той е и най-големият изследовател на свръхфеномена Слава Севрюкова, за която има издадени 6 книги. Нанев е и сценарист и режисьор и на документален филм за Севрюкова, за която самата баба Ванга признава, че е по-велика от нея.

Христо Нанев е завършил българска филология и театрална режисура.

Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите “Предсказания на КИКИ”, “Сатирични пластики”,  “Прераждане и еволюция”, „Легендата реалност.Сръхфеноменът Слава Севрюкова“ и др.

 

Подобни статии

Top