Кобрата излиза за 22-ра победа и 100 хиляди евро тази вечер срещу Харис (ВИДЕО)

kobrata

Курбат Пулев излиза тази вечер срещу американеца Морис Харис за своята 22-ра победа на професионалния ринг. До този момент Кобрата има 21 победи, от които 11 с нокаут, а единствената му загуба е от Владимир Кличко.

39-годишния Харис пък има 26 победи, 11 от които с нокаут. Той обаче се оказа доста по-лек от българина – с 8,8 килограма. Кобрата закова везната точно на 112,5 кг, а неговият американски съперник на 103,7 кг.

Любопитното е, че Кубрат Пулев тежеше точно 112 кг точно преди година за топмача си срещу Владимир Кличко, което показва, че българинът е в отлична форма за мача срещу Харис.

Мачът между двамата е тази вечер в полунощ в най-новата зала на Хамбург – „INSELPARKHALLE“. Кубрат ще спечели 100 хиляди евро от двубоя, а за първи път в ъгъла на българина ще заеме място треньорът Ули Вегнер, с когото Кобрата се подготвя от февруари.

Специалистът, който пропусна битката с Джордж Ариас (Бразилия) на 17-и октомври поради операция, е възстановен и твърдо решен да изведе боксьора ни до нов успех. В Хамбург, плътно до брат си, по традиция е и Тервел Пулев.

Снимка: Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top