Кобрата излиза срещу Антъни Джошуа през ноември

Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория на IBF Антъни Джошуа може да има през ноември тази година, обяви мениджърът на британеца Еди Херн, който определи като „много вероятен“ този вариант. Другата оция за Джошуа за този период от годината е Бърмейн Стивърн. Задължителният претендент Джоузеф Паркър се оплака, че шампионът не бил склонен да му даде бърз мач. Вместо да уточнява условията си за двубоя с новозеландеца, Джошуа си уговарял друг мач за доброволна защита на титлата.

„Знам, че в момента води преговори с друг боксьор. Определено няма да се бие с мен засега. Сигурно е, че няма да се разберем с него за мач до ноември, така че реших и аз да си уредя друг съперник“, заяви Паркър, който ще се бие с украинеца Александър Димитренко.

„Искам да победя някого измежду Брайънт Дженингс, Бърмейн Стивърн, Луис Ортис, Малик Скот, Александър Устинов, Кубрат Пулев. Бия ли ги, никой не може да ми каже нищо. В момента малко ме подценяват, защото не съм се изправял срещу никое от т.нар. големи имена. Вече имам пояс, мога да започна да прибавям имената им към моята визитка“, заяви Джошуа, който до момента може да се похвали с победи над Тайсън Фюри, Дейвид Прайс, Дерек Чисора и Дейвид Хей.

Снимка: fightnews.bg

Подобни статии

Top