Кобрата: Няма значение с кого ще се бия, важна е крайната цел! (ВИДЕО)

Кубрат Пулев иска единствено да се бие за световната титла без значение дали ще е срещу Антъни Джошуа

„Най-чистата енергия имат децата. Винаги ни радват и за децата правиме всичко, те са бъдещето на нациата“, заяви Кубрат Пулев по време на благотворителния празник в Спортен център „ПУЛЕВ“, на който бяха домакини заедно с брат си Тервел. Те подадоха ръка на момичетата и момчетата от Дома за деца лишени от родителска грижа „Княгина Надежда“, град Варна.

Целта на събитието бе набиране на средства, които да бъдат инвестирани в курсове по чужд език, образователни програми, подготвителни курсове за следване в университет, професионални курсове по специалност, както и шофьорски курсове на децата от дома.

Благотворителната инициатива се провежда и в памет на починалия преди година възпитаник на „Княгиня Надежда“ и изключително талантлив и трудолюбив варненски боксьор и кикбоксьор Павлин Стоянов.

„Помня нашето прохождане. Даже вчера на един приятел и на професорите в НСА разказах как изобщо сме започнали, как баща ни беше до нас и леко ни подтикна да започнем да спортуваме, да се боксираме. Така че всичко идва от семейството и от възпитанието, от семейната среда“, допълни Кубрат.

„За мача с Антъни Джошуа в момента изчакваме решението на Кличко дали ще поиска реванш, а след това и на IBF да определи какво ще се случи по-нататък. Аз съм готов да се бия с всеки. За мен е важна крайната цел. Не ме притеснява абсолютно никой, имам достатъчно енергия, дори и в повече“, заяви още Кобрата.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top