Кобрата обеща: Ще бъде грандиозна нощ! (ВИДЕО)

Ули Вегнер: Кубрат Пулев ще донесе световната титла в България, Хълк: Във война сме, благодаря на всички, които помагат на Украйна

„Аз обичам да говоря по същество, естествено галата ще бъде зашеметяваща и много интересна за всички. Има много интересни битки, които ще са интересни дори за хора, които не са чак такива фенове на бокса.

Брат ми ще играе срещу сериозен противник, аз – също. Новият опонент е подготвен, играл е преди един месец. Благодарим, че прие нашата покана“, каза пред медиите Кубрат Пулев, който на 30 март ще се качи на ринга в „Арена София“ срещу украинеца Игор Шевадзутский в мач за интернационалната титла на WBA.

С Махмуд Чар имаме насрочен мач за световната титла през септември месец, нека се възстанови и ще видим как точно ще се случи. Аз му пожелавам пълно възстановяване и пожелавам на всички бойци в самата гала да имат успех, да покажат най-доброто от себе си и естествено да направят всичко възможно да победят“, допълни Кобрата, който два пъти в кариерата си се е бил за световна титла в тежка категория.

Убеден съм, че ще стане голямо шоу и голям боксов спектакъл. Убеден съм, че реално всички боксьори ще са доволни от постигнатото, за да може в крайна сметка да покажат кои са и какво могат.

Това е спорт, това са боксови битки и ние държим на спортсменството и се отнасяме с всички чужденци равностойно, благодаря на всички.

Радвам се, че мачът ще бъде тук в София и ще има грандиозна галавечер“, обеща Пулев.

„Кубрат ще покаже най-доброто след няколко дни. Сигурен съм, че Кубрат ще донесе световната титла в България.

Трябва да се спечели съботната битка, за да се спечели и следващата“, коментира пред представителите на медиите треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер.

Аз съм от Украйна и знаете, че в момента има там война. Искам да благодаря на всички, които помагат на моята страна.

Благодаря и на моето семейство, приятели, както и треньор, че се случва всичко това“, сподели 33-годишният Игор Шевадзутский.

„Ние сме свободен народ и вярваме, че ще победим. Искам да благодаря и на моя екип за шанса да съм тук. Благодаря и на Кубрат, на организаторите.

Най-вече на моя треньор, на семейството ми, на всички мои приятели. Искам да благодаря и на Господ, защото той ни сочи пътя и аз вървя по него“, добави Хълк.

Изтгочник: bTV