Кобрата поиска нов мач за световната титла догодина (ВИДЕО)

Кубрат Пулев може да си уреди нов мач за световната титла до края на 2016-а година. Снощи той победи безапелационно с нокаут за 1 минута и 59 секунди американеца Марис Харис на гала вечер в Хамбург. Очаква се следващият му двубой да е през март догодина.

„Бяхме по-добре подготвени технически. Всичко е добре, когато свършва добре,“ заяви Пулев. „Противникът ми го позволи. Нямаше необходимата сила или дистанция да ме удари, и не можеше да отрази моите атаки.

Бяхме планирали да го пресирам постоянно, но работихме много и върху защитата. Очаквах предната му ръка да е доста по-добра, а тя изобщо не можеше да ме достигне, което ми даде възможност да атакувам веднага.

Аз много пъти съм казвал, че съм завършен боксьор и благодарение на българската боксова школа, която е една от най-добрите в света. При мен трябваше само да се доизчистят детайлите. Малките грешки в един момент могат да се окажат много големи, както се оказа в мача с Кличко.

Определено тогава и самата стратегия бе по-слаба. Физически винаги съм бил добре, но сега го правим на максимално добро ниво”, заяви Кобрата след победата си снощи.

Подобни статии

Top