Кобрата почете празника с 1200 деца от 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“ (СНИМКИ)

Повече от 1200 деца от столичното 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“ почетоха празника на българската просвета и култура и на славянската писменост в компанията на специален, но мил гост – Кубрат Пулев, съобщава bTV.

Европейският шампион по бокс в тежка категория за професионалисти сподели светлия празник заедно с учители и ученици в кв. „Младост“ и награди най-добре представилите се малчугани през изминалата година.

Под бурните аплодисменти и искрените детски скандирания „Кобра, Кобра“, Пулев, който само преди три седмици победи Дерек Чисора, за да се завърне на върха на Стария континент и да се доближи още повече до претендентското място на световен шампион, пожела на добър час на абитуриентите на 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“.

„Честит празник на всички българи! Честит празник на всички учители и ученици! На вас, учители, желая да имате мотивацията и търпението да продължавате да учите децата на България, защото те са нашето бъдеще. Бъдете живи и здрави. За мен е чест да споделя този ден с вас“, заяви Кубрат Пулев от трибуната.

Близо час Пулев се снима с всички желаещи и раздаде хиляди автографи на присъстващите деца, родители и преподаватели, а картичките с неговия лик, които бе донесъл да раздаде на учениците, се изчерпаха като топъл хляб, но Кубрат обеща: „Ще дойда пак“.

Снимки: btvnovinite.bg

Подобни статии

Top