Кобрата пред RTL: Готов съм на всичко срещу Кличко! - DC news

Кобрата пред RTL: Готов съм на всичко срещу Кличко!

Кубрат Пулев е готов на всичко срещу Кличко

Кубрат Пулев заслужи правото да бъде претендент за световната титла в тежка категория. В момента няма друг боксьор в света, който заслужава повече от него да предизвика Кличко. Това заяви германският треньор на българина Ото Рамин в интервю за немския телевизионен канал RTL. Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15-и ноември в Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в тежка категория – на Световната боксова асоциация, на Международната боксова федерация и на Световната боксова организация. Рамин смята, че Пулев е достатъчно добре подготвен, а Кличко от много дълго време не се е срещал със съперник, срещу когото много трябва да внимава. 33-годишният българин има 20 победи в 20 мача на професионалния ринг и има желание да продължи успешната си серия.

„Тренираме единствено с мисълта за победа. На това сме заложили всичко“, казва Рамин. Двубоят между двамата беше първоначално планиран за началото на септември, но в последствие беше преместен заради травма на украинеца.

„Не съм загубил формата си. За мен това отлагане дори ми помогна, защото ми даде допълнително време, за да наблегнем на малките детайли“, коментира Пулев. Проблемът пред щаба на българина основно е бил в намирането на подходящи спаринг-партньори, но всички са доволни от свършената работа и очакват с нетърпение мача.

Подобни статии

Top