Кобрата: Чисора е добър актьор, аз съм добър боксьор! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Кубрат Пулев и съперникът му за европейската титла Дерек Чисора дадоха специална пресконференция в София. Мачът между двамата е на 7 май в Хамбург, като Кобрата изрази съжаление, че просто няма как той да се играе в България, съобщава sportal.bg.

„Дерек каза, че не го плаша, но въпреки това изпи втора чаша вода вече. Може би е просто жаден, каза с насмешка Кобрата. – Радвам се, че е спокоен и стабилен, но дали го плаша, или не – това няма да изиграе роля на ринга. Както винаги, аз съм спокоен, мина бързо времето от последния ми мач и съм жаден за битка.

Дерек е добър боксьор, но аз съм по-добър и знам как да го победя. Очаквам това предизвикателство и шанса да спечеля европейската титла. Сигурен съм, че залата в Хамбург ще е пълна от българи, които да ме подкрепят по пътя към победата. Аз мога да кажа, че подготовката си е подготовка, всеки се готви на максимални обороти, но в един момент всичко опира до личните качества и възможностите на самия боксьор. Аз смятам, че моите са малко или много повече от неговите и това ще изиграе роля в този мач, точно това.

Относно коментара на Чисора, че Кубрат Пулев се бие като аматьор, нашето момче заяви: „Благодаря му за критиките, ще поработя по този въпрос. Но мога да кажа, че боксът е велик спорт, а не просто уличен бой, макар че и на улицата няма да му остъпя.“

Българинът не се притеснява от провокациите, с които е известен бъдещият му опонент. „Не мога да нарека поведението на Дерек „цирк“, това по-скоро е шоу и то върви с всеки мач. Но всичко си има граници, трябва да внимаваме да не ги прехвърляме“, заяви Кобрата.

„Най-силната страна на Чисора е шоуто и определено тук се справя добре. Чак и на ми харесва, а аз не гледам комедии. Мисля, че е добър артист. Аз, от своя страна, не съм добър актьор и мисля, че и двамата си даваме сметка по този въпрос. Той ме познава много добре“, каза още Пулев, който направи прогноза как ще завърши сблъсъкът: „Определено има голям шанс мачът да не бъде цял, защото това все пак е бокс. Но това ще го реши Господ“.

Подобни статии

Top