Когато Маша влизала, Григор трябвало да млъкне! - DC news

Когато Маша влизала, Григор трябвало да млъкне!

Бивш треньор на тенисист от Топ 10, пожелал анонимност, обясни за отношенията на Мария Шарапова с нейния антураж, в който до скоро беше и Григор Димитров.

„Тя е много студена. Когато Мария влиза в съблекалнята, останалите спират разговора на средата на изречението. Нейният лагер (треньори, асистенти) и дори Григор Димитров можеха да си говорят с кого ли не, но когато Шарапова се появи, Григор и треньорът я поглеждат и знаят, че трябва да спрат да бъбрят. Това се е превърнало в анекдот за всички в професионалния тенис“, твърди източникът пред New York Post, цитиран от tennis24.bg.

Не се изказва ласкаво за уличената в употреба на мелдоний рускиня и Доминика Цибулкова в интервю за словашко списание.

„Удивена съм, че тенисистките от Тура се изказват толкова дипломатично. Знам, че всички мислят иначе. Мълчах досега, за да не се окажа единствената, която честно ще каже мнението си“, цитира миньночето от Братислава американският журналист Крис Макендри.

„Ще ви кажа само едно: не ми е жал за Шарапова и не ми липсва! Тя се държеше крайно неприятно. Мария е високомерна, самодоволна и хладна. Тя даже не поздравяваше в съблекалнята“, добави Цибулкова.

Снимка: topsport.ibox.bg

Подобни статии

Top