Когато той иска само секс

Когато той иска само секс

Когато сме влюбени ни трябва съвсем малко, за да започнем да не виждаме нещата, които ни се случват по истинския начин. Дамите подвластни на емоции и чувства нерядко не виждат измамника пред себе си.

Какво търсите, само сексуални взаимоотношения или нещо по-сериозно? Тук са няколко сигурни знака, че той не иска да се обвързва сериозно или поне не с вас.

Той не ви представя като негова приятелка

Обърнете внимание как той ви представя на негови приятели или познати, които случайно сте видели в заведение. Ако каже „Това е моята приятелка…“ означава, че вече и другите знаят, че сте негова половинка. В случай че ви назове само по име означава, че той със сигурност няма сериозни намерения към вас и не би искал и другите хора да мислят, че сте сериозно обвързани.

Виждате се по график или когато той ви каже

Тайните и бързи срещи обикновено са по график или случайни. Той ще ви звъни, когато има нужда да задоволи сексуалния си глад. Без значение колко е часа. Няма срещи по заведения, няма ресторанти, дори ще пропусне да ви поздрави за рождения ден, защото иска единствено и само секс. И не, не е забравил, той дори не знае кога имате рожден ден, нищо че Фейсбук винаги напомня.

Не знаете нищо за него, но и той за вас

Когато си привлечен от някой специален човек, ти искаш да знаеш повече за него, както и той за теб, ако интересът е взаимен. Мъжете, които търсят само интимни ласки и нищо повече, не говорят за себе си много, но по-лошото е, че не проявяват интерес към вас като личност.

Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас

Когато един мъж се интересува сериозно от вас, ще се постарае да ви отделя повече време. Ако времето, което може да ви отдели е само за секс срещите ви, не таете напразни надежди. Той няма сериозни намерения към вас.

Претупва секса

Първият път сексът е бил страхотен, нали? Но следващите пъти той не се раздава в леглото. Претупва любовната игра, не се старае да ви възбуди, а търси само собственото си удоволствие.

Все още не познавате най-близките му хора

След месец, максимум два, вече трябва да имате някаква представа за това как се развиват взаимоотношенията ви. Помислете какво знаете за него, дали познавате семейството и близките му. Защото в противен случай вие може да се окажете поредната играчка, докато той гради сериозна връзка с друга.

Той си има сериозна приятелка

Дали е така или послъгва? Никога не може да знаете, докато не го видите с друга. Но мъжете, които търсят само секс, започват своите взаимоотношения с думите: „Имам сериозна приятелка и я обичам“. Не се надявайте, че вие ще замените нейното място.

 

Източник: az-jenata.bg

 

Подобни статии

Top