Кои са най-желаните ергени в Асеновград

Ерген. Според тълковния речник той е „момък за женене или мъж, който никога не се е женил досега“.

Най-желаните ергени на Асеновград са известни със скромността си. Някои от тях са синове на общинари, бизнесмени и спортисти. А други сами са изградили имиджа си сред асеновградската общественост.

Един от най- желаните ергени в Асеновград вдигна шумна сватба преди няколко дни – Зафер Моллаюмер. Той е общински съветник от ДПС. Раздели се с ергенуването, за да каже „Да“ на любимата си – доктор Сабрие Мурад.

Тя е акушер- гинеколог в МБАЛ Асеновград. Гавраил Бялков и Благовест Пройчев също са ергени, които впечатляват женското око в Асеновград.

Те са известни с това, че са общински съветници от ГЕРБ. А Пройчев е и председател на младежката организация на партията. Дейни и амбициозни. Благовест Пройчев и Гавраил Бялков „движат“ заедно с Христо Пиронков – син на известния асеновградски бизнесмен Васил Пиронков.

Той е собственик на фирмата, която обслужва градския транспорт в Асеновград. Наследникът му Христо е сред желаните ергени в града, макар да има дама до себе си.

Помага в бизнеса на баща си. Родните „моми“ въздишат по него, срещайки го не само в асеновградски, а и в пловдивски заведения и нощни клубове. И така, дойде ред на най- желания от много асеновградчанки ерген Борислав Караматев.

Той е  треньор на мъжкия отбор на футболен клуб „Асеновец“. По-рядко се подвизава по асеновградските заведения. По- скоро можем да го срещнем във фитнес залите и по спортните игрища.

Изненада за дамите, които се борят за вниманието му е, че от скоро вече е сгоден. Той е известен още с това, че е изявен кавалер.

След направено собствено прочуване, резултати сочат, че най-желаните ергени в Асеновград са спортистите. Следват ги правистите. На трето място се нареждат бизнесмените.

Подобни статии

Top