Кои са петте най-популярни места за спонтанен секс?

fd3d4d54bb0b9033392029b136f942d2_cropped_630x350

Кои са най-популярните места за спонтанен секс? Със сигурност някои от тях са доста тривиални, но пък сексът в тях наистина е сладък.

Асансьорът
Не изглежда много приятно, но пък я си представете за секунда не мъничката кабинка, която мирише на съседските кучета, а красиво, просторно и най-вече чисто пространство! В него можете да натиснете заветния бутон СТОП. Опасността да бъдете хванати в сюблимния момент ще ви помогне да се възбудите и да получите най-прекрасния бърз секс в живота си.

Пробната в МОЛ-а
Възнамерявате по време на шопинг да добавите и по-различно изживяване? Добре дошли в света на спонтанния секс в магазина. От вас не се изисква много – само смелост и да си мълчите. Последното е особено важно, особено ако не искате за вашата страст да разберат всички останали клиенти и разбира се – персонала на МОЛ-а. Бонус в случая е огледалото, в което ще можете да се наслаждавате на преживяването си.

Автомобила
Сексът на задната седалка на автомобила не е сред най-новаторските идеи, но класиката е безсмъртна, нали? Това е идеалният вариант за бърз секс „между другото“  – по пътя към къщи (ако нямате търпение да се доберете до леглото), докато отивате на гости или просто докато пътувате. Позата зависи от габаритите на колата.

Стълбите
Ако имате време и желание, винаги може да ви дойде на помощ противопожарната стълба. Разбира се, има още едно условие – трябва да използвате по-високите етажи, където няма толкова хора. И в този случай, както с асансьора, добре е да избирате чистите и немноголюдни стълби в сгради с работещ асансьор.

Киното
Киносалонът също е класика. Помните ли как, като по-млади, с вашия приятел сте купували билети, без да се замислите дори за това какъв филм ще гледате? Киното е за целувки, нали? Спомнете си поне един филм, който сте гледали с първия си любим! Не можете, нали? Защо тогава да не повторите силните усещания от едно време? Само че не с целувки, а със секс? Усещането ще бъде невероятно, стига да не ви хванат!

Източник: cosmo.ru

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top