Кои са трите най-комплексирани зодии?

Има три зодии, които цял живот ги мъчат комплекси и не успяват да ги преодолеят. Ето кои са те.

Телец – комплексите на Телеца могат да се опишат в учебниците по психология. Те не харесват себе си, не вярват в себе си и завиждат на всички, които изглеждат по-добре от тях. Целият им живот преминава в притеснения за външния им вид, дори когато изглеждат почти перфектно. Тези комплекси вгорчават личния им живот. Стават неуверени и ревниви.
Вътрешният им страх някой да не вземе мястото им, ги превръща в непоносими партньори. Притесненията на Телците излизат извън всякакви граници и често са предразположени към депресивни състояния. В комплекса им да не им изневерят, често първи го правят и така развалят връзките си.

Близнаци – те на пръв поглед са весели, комуникативни и уверени. Поддържат добре външния си вид и са доста приветливи. Комплексите им се крият в друго. Близнаците се чувстват неуспешни в кариерен план и каквото и да правят и да постигнат, все им изглежда малко.Липсата на самочувствие относно реализацията в живота им отново пречи на личните взаимоотношения и любовните връзки. Те търсят партньор със сходни парични възможности и успехи, за да не се комплексират допълнително.

Стрелец – те постоянно имат проблеми с личния си живот. Много често са отхвърляни от хора, които обичат, и заради това развиват комплекс за малоценност. Трудно допускат някой до сърцето си. Сложният любовен живот много понижава самочувствието на Стрелците.Всичко това им създава и комплекси относно външния им вид, както и започват да се чудят за чертите от характера си.

Източник: gwoman.bg

Подобни статии

Top