Кои 8 неща правят жените по-привлекателни?

Кои са най-развратните жени

Жените, които носят високи токчета, са по-привлекателни за мъжете от тези, които носят равни обувки, доказа скорошно изследване. Освен това, колкото по-високи са токчетата, толкова повече мъжете са склонни да им помагат и толкова повече жените биват ухажвани.

Изследването от френски учени е първото, което научно изследва култовия въпрос как високите токчета на жените влияят върху поведението на мъжете.

За целите на изследването една жена е носила равни обувки, 5 сантиметрови токчета и 9 сантиметрови токчета, като и в трите случая е молила мъже и жени да попълнят въпросник или да отидат на бар.

Истината, разбира се, е, че това е едно от много изследвания, които се опитват научно да потвърдят отговора на даден въпрос, който всички ние знаем,  но за който нямаме научно обяснение.

Ето други 7 характеристики, които според изследванията правят жените по-привлекателни за мъжете:

Извитите форми: мъжете оценяват жените с по-ниско съотношение между кръст и бедра като по-привлекателни.

По-големи гърди: много по-вероятно е мъжете да спрат на стопаджийка, когато нейните гърди са по-големи.

Руса коса: по-вероятно е мъжете да поискат среща с жени с руса коса, отколкото при жени с черна коса или с червена. Русите сервитьорки също получават под-добри бакшиши.

Татуировки: жените с татуировки е два пъти по-вероятно да бъдат попитани за среща от мъжете.

Грим: жените, носещи грим привличат с 33% повече мъже.

Разкриващи дрехи: жени, които носят разкриващи дрехи е по-вероятно да се приемат като сексуално открити отколкото тези, които се обличат затворено.

Носене на червено: мъже, които говорят с жени, облечени в червено задават по-интимни въпроси. Стопаджийки, които носят червено, е по-вероятно да бъдат взети на стоп.

“По протежение на вероятно всички култури, мъжете се интересуват повече от физическите черти в потенциалните си сексуални партньори, докато жените се интересуват повече от ресурсите на своите,” напомня проф. Гоген, провел изследването.

Източник: obekti.bg

Подобни статии

Top