Кой потроши новите витрини в подлеза на гарата? (СНИМКИ)

watermarked-snimki 001

Част от новите витрини на търговските помещения в подлеза на Центална гара са потрошени, сигнализира читател на DCNEWS. След направена проверка от наша страна се оказа, че към този момент има само една витрина, която буквално е на сол. Кога и кой е счупил стъкления пакет?

Отговорите потърсихме от продавача на метълшопа в подлеза, който се намира в непосредствена близост до въпросната витрина.

Според него това не е вандалска проява. Преди 3-4 дни той отива да обядва и вижда, че майсторите, извършващи ремонтните дейности работят на пълни обороти. На връщане Иван Бончев вижда, че стъклото на един от търговските обекти е потрошено. Според 60-годишния търговец, причината е невнимание от страна на работниците.

„Очакванията ми за ремонта не се оправдават. Подмениха едни ламарини с други. Единственото хубаво нещо до момента е новото осветление”, споделя Иван Бончев.

Търговецът е възмутен от това, че за цялата подмяна на покрива в подлеза, са работили едва двама души. По този начин поставянето на ламаринените елементи значително се е забавило.

Иван споделя, че негови приятели чакат с нетърпение края на ремонта на подлеза, за да могат да се върнат да работят на мястото, което години наред ги е изхранвало.

Първоначалното намерение на концесионера „Железопътна гара – Пловдив” до края на септември подлезът на Централна гара да е реновиран, до този момент не се сбъдва. Към средата на ноември си личи, че за да бъде завършен новия облик на съоръжението, предстои още много работа.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top