Кой ще си тръгне от Ботев през зимата - Вили Вуцов или Тервел Златев? - DC news

Кой ще си тръгне от Ботев през зимата – Вили Вуцов или Тервел Златев?

Кой ще си тръгне от Ботев - Вили или Тервел

След поредната издънка на Ботев като гост, този път с 1:2 във Варна срещу Черно море, възниква един логичен въпрос. И той е – ще има ли нови кадрови промени в щаба на „канарчетата“, след като вече имаше такива в Борда на директорите на акционерното дружество. И дали Вили Вуцов няма да поеме по пътя на своите предшественици Петър Хубчев, Милен Радуканов, Костадин Видолов, Ферарио Спасов, Станимир Стоилов и Любослав Пенев? Или пък изпълнителният директор Тервел Златев няма да последва в небитието Сашо Александров-Кривия?

Всичко започна малко преди тоталния провал в квартал „Надежда“ и загубата с 1:3 от Локомотив (София). Стартира търсенето на врага с партиен билет, а Вили вече обяви, че знае името му и повече няма да му позволи да вреди на отбора. Последва щастлива победа над Берое и още по-щастливо равенство като гост на пловдивското Локо за купата. От щаба на Ботев се изпъчиха, че ще гонят шестото място на всяка цена – сякаш това може да бъде някаква логична цел за отбор, който само до преди няколко месеца бе най-богатият в България.

Вярно, нещата тотално се промениха, а се задава и тотален фалит на кръга около банкера Цветан Василев. И положението в лагера на „канарчетата“ може да стане още по-плачевно. Дали пък няма да си тръгнат вкупом и Вили Вуцов, и Тервел Цлатев, пък и всички наместници от „синьото“ ръководство на „жълто-черния“ идол на половин Пловдив.

 

Подобни статии

Един коментар

  1. Вълчо Атанасов написа:

    Аллах акбар! Саде Локо!

Comments are closed.

Top