Кола със стикер на Ислямска държава в Пловдив? (СНИМКИ)

1982356_10204362052643578_8169826240882804264_n

Снимки на лек автомобил със стикер на Ислямска държава публикува във Фейсбук пловдивчанинът Краси Панчев. Колата – Пежо 206  с пловдивска регистрация, е паркирана на паркинг в Пловдив. Според коментарите под едната от снимките, паркингът е пред частна болница на „Пещерско шосе“.

„Запали!“, „Само да попитам – поне стъклото вече не е на мястото си, нали?“, „Значи не е необходимо да блъскаш много път – просто излизаш на терасата и ТЕ са там“, „И номерчето се вижда…“, са само част от коментарите под поста в социалната мрежа.

„Това е престъпно и трябва да се докладва на полицията.“, пише друг потребител на Фейсбук. Но пък има и коренно противоположни коментари: „На колата пише: „Няма друг бог освен Аллах и Мохамед е негов пророк“. Изречение, с което започва всяка молитва на мюсюлманите. Нали не мислите, че всеки нехристиянин е екстремист?“, пита пловдивчанка.

Има и шеговити коментари: „Спрях да плащам на СОД, сложих си знаме на Пакистан на предното огледало и надпис на Ислямска държава на задното стъкло. Сега постоянно ме следват коли на МВР и ДАНС… шегата на страна, но ако тези предните не са се задействали, жална ни майка…“, пише  Здравко Здравков. „Вместо да правиш каско и да трепериш за огледала, лайсни, парктроници и пр., опъваш отзад такова знаме с препупреждение, че на крадеца ще му резнат главата, и спиш спокойно…“, допълва Ангел Златанов.

Снимките са споделени над 120 пъти.

Снимки: Краси Панчев, Фейсбук

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top