Коледен подарък според зодията

Подарък според зодията

Да купим подарък според зодията на човека, когото искаме да зарадваме, е винаги печеливш избор. Естетическият вкус и темпераментът на всеки зодиакален знак определят и кои са любимите му подаръци. С какво можем да впечатлим за предстоящите коледни празници нашите приятели и любими според зодиакалния им знак?

Овен

Най-важното е подаръкът за представителите на тази зодия да е опакован в хубава, лъскава хартия. Идеални подаръци за мъжете могат да бъдат декоративен самурайски меч, инструменти, стикове за билярд. Би му харесал и бележник с надпис „Какво искам да направя!“, тъй като обича промените. Модно облекло или накити, пък, биха зарадвали жените. Някои от представителите на зодията Овен са склонни да напълняват, затова подходящ и полезен подарък за тях е някакъв спортен артикул.

Телец

Той би се радвал на хубаво холандско сирене или голям шоколад, опакован в красива кутия. Ако Телецът ви е особено близък, може да го възхитите с последен модел прахосмукачка. Той обича помпозните и дълготрайни вещи и впечатляващите на вид и вкус деликатеси. Обожава черния хайвер и шоколадовите бонбони. Във всичко търси превъзходното качество: ако е вино, трябва да е най-хубавото. Чудесен подарък за тази зодия може да е играта „Монополи“ или чаша за кафе с името му.

Близнаци

Подходящи за представителите на зодия Близнаци са най-различни дреболии, които сте опаковали грижовно и старателно, без да забравяте панделките. Би се радвал на плочи или дискове с качествена и приятна музика, запалки, химикалки, книги, тефтерчета, ароматна свещ или календар. Важно е всичко да е в пъстри цветове. Лесно е да бъде накаран да се почувства щастлив, така че изборът на подарък за тази зодия не е голяма трудност.

Рак

Старинен свещник или бонбониера ще го накарат да изпита истински възторг. Бонбони и сладкиши също ще го зарадват. За него вещите имат особена сила. Затова, ако се е провинил пред любимите си хора, обикновено им прави подаръци. Ако съпругата Рак например си е поживяла весело, докато мъжът й е в командировка, тя ще го посрещне с целувка и усмивка, с почистена къща, ще сложи любимото му ястие на масата, когато той се върне.

Лъв

За него е много важно подаръкът да е опакован в блестяща хартия с ярка панделка. Особено ще го възхити, ако види името си, изписано с големи букви. Топли обръщения от рода на „За скъпия, обичания, уважаемия, незабравимия…“, го трогват най-много. След тези сантименталности Лъвът ще разтопен напълно, ако извади от опаковката един великолепно изработен по поръчка дървен стол (още по-добре, ако е подобен на трон) или малък сглобяем дървен замък.

Дева

Представителят на тази зодия ще оцени грижливо опакования подарък, на който е добре „случайно“ да е останал етикетът. Девата ще се възхити и на дреболийка, но ще копнее за нещо ценно. Много нейни приятели ще се хванат на въдицата и редовно ще я изненадват с календарчета, картички, кутийки, джобни ножчета и кафемелачки. Притеснителната Дева показва колко е зарадвана, но за да е истински щастлива, трябва да й поднесете скъп и истински подарък – нещо, за което отдавна мечтае.

Везни

Кутия шоколадови бонбони и букет цветя са много добро начало за родените под знака на Везните. Партньорът или приятелят им ще ги изненадат най-много, ако ги отведат в своя апартамент и там те открият специално приготвени за тях подаръци. Особено ако те са романтични и вълнуващи. Можете да се справите с дилемата какво харесват представителите на Везните, като им предложите да решат труден за вас проблем: с какъв подарък да зарадвате свой приятел. Така ще бъдете улеснени в избора си с какво да трогнете самите тях.

Скорпион

Обича странно опаковани подаръци, за да се прибере вкъщи и тайничко да ги разопакова. Истински благодарен ще е например на последен модел слънчеви очила. Много обича да има подарък, който никой друг не притежава. Допада му и такъв, който ще го накара да се почувства силен – старинно оръжие. Някои Скорпиони обичат странни подаръци като наръчник за магия, змийска отрова или брилянт на прах.

Стрелец

Най-доброто, което може да се измисли за него и което ще го направи истински щастлив, е организирано пътуване. Добре ще бъде до хотела да има игрище за голф или казино и разкошен, но не прекалено скъп ресторант. Би се зарадвал също на книги с философска или религиозна тематика, както и на фотоалбум със снимки от екзотични места.

Козирог

Най-чудесната изненада за него би била модерна стилна мебел за офиса. Както и подобаващо и тържествено връчена карта за почетно членство в някое важно дружество или клуб. Но и химикалка Паркър би му харесала много. Неговите близки и приятели не трябва да забравят, че той не обича дреболиите и предметите с краткотраен живот, а само сериозните и стойностните.

 Водолей

Много от тях ще оценят връчения Джони Уокър и ваучер, с който да си изберат джунджурия от магазин с разни чудновати неща. Добра идея е да опаковате подаръка във виолетова или лилава хартия с небрежно завързана черно-сребриста панделка. Водолеят ще бъде истински щастлив да може да се похвали и покаже на всички подаръка си, а после да го сподели с приятели. Жените обичат модерни шапки с широки периферии, както и книги по астрология.

 Риби

Романтичен и фин подарък, опакован в пастелни тонове, дискове с приятна музика, фотоапарати, а запалените по музика – модерна CD уредба… и Рибите ще бъдат на седмото небе. Жените ще се възхитят и от лунен камък в сребърен обков или друго сребърно бижу.

Източник: avantura.bg

 

Подобни статии

Top