Колективен трудов договор за медицинските работници от КТ „Подкрепа” в „Западен”

Кметът на район „Западен” Димитър Колев подписа колективен трудов договор с председателя на синдикалната секция на медицинските специалисти към КТ „Подкрепа” Стоянка Маринова. С документа се уреждат въпросите на трудовите и социалните отношения на здравните работници, които са членове на синдиката.

„Медицинските работници в района знаят добре – и досега винаги съм полагал усилия те да имат добри условия на работа и те са имали пълната ми подкрепа. Сега вече това е утвърдено и с колективен трудов договор”, заяви кметът на „Западен” Димитър Колев.

Той припомни, че наскоро от администрацията са обзавели лекарските кабинети с нови компютри, а също така правят всичко възможно за обезпечаване на добра материална база. На подписването присъства и председателят на регионалната структура на КТ „Подкрепа” в Пловдив Атанас Кръстев, който благодари на кмета Димитър Колев за постигнатото споразумение и заяви готовност да оказва пълно съдействие в изпълнението на клаузите по договора. Двамата използваха срещата да обсъдят и други важни въпроси от сферата на образованието, като разговорът премина в дух на взаимно уважение и разбирателство.

Подобни статии

Top