Колко далеч може да стигнете за една снимка (СНИМКИ)

Колко далеч бихте стигнали, за да направите перфектната снимка? За много от загиналите майстори на безразсъдни луди селфита отговорът на този въпрос е „До края“. За професионалните фотографи от различни точки на света отговорът не е много по-различен. Те са в състояние да стигнат до крайни прояви на смелост, че дори и на безразсъдство.

Лудост, магия, отдаденост или неизмерима проява на професионализъм? Както и да наречем ситуациите, в които може да видим маниаците на заснемане на перфектния кадър, все ще е малко. Те до такава степен са погълнати от момента, че се отнасят в друго измерение.

Ако трябва да сме безкрайно откровени ще се наложи да кажем, че много рядко перфектен и носещ послание кадър може да се получи случайно. За да се сдобием с хубава снимка, дори и ние като непрофесионалисти се изисква време, нагласа, понякога и дебнене.

Нетрадиционните и смешни пози при заснемане на най-добрата снимка са нещо нормално. Затова хората, които са приели за своя кауза да показват света през обектива на апарата си отдавна са престанали да мислят за начина, по който изглеждат в очите на другите.

Стига вече приказки, насладете се на моментите на адреналин, тръпка и лудост на фотографите.

 

 

Подобни статии

Top