Комедия в духа на Уди Алън с премиера тази седмица в Lucky Дом на киното

Смехът се завръща в Дома на киното с комедията „Бродуейска терапия”. Филмът, който напомня комедийните ленти на големия Уди Алън, разказва за Изабела „Изи“ Патерсън – компаньонка, мечтаеща да стане актриса.

Един от клиентите й, Арнолд – успешен театрален и филмов режисьор, й предлага 30 хиляди долара, за да промени живота си. Въпреки че е изумена, Изи приема предложението. Това отприщва след себе си поредица от комични връзки и обрати, които променят не само нейния, но и живота на околните.

Дженифър Анистън е супер забавна в ролята на опасно непрофесионален психотерапевт, а лидерът Оуен Уилсън е в познатата ни от “Полунощ в Париж” фаза „объркан съм, не знам какво става и затова говоря много“.

Продължават и прожекциите на българския филм “Урок”, който вече успя да грабне няколко награди. Другите заглавия, които все още се въртят в Lucky са “Два дни и една нощ” с Марион Котияр, филмът на Звягинцев “Левиатан”, който разгневи Москва, аржентинската черна комедия с продуцент Педро Алмодовар “Диви истории”, “Солта на земята” на Вим Вендерс, “Буферна зона” на Георги Дюлгеров, носителят на Златна палма “Зимен сън”, “Водачът” с Томи Лий Джоунс и Хилъри Суонк, “Гълъб, кацнал на клон, размишлява за битието”.

Ако сте пропуснали, можете да гледате “Вечната Аделайн” с Блейк Лайвли („Клюкарката“, „Градът“) и Харисън Форд, забранения в Русия “Дете 44” с Том Харди, Венсан Касел и Гари Олдман.

 

Подобни статии

Top