Конкурс "Моето семейство" в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми - DC news

Конкурс „Моето семейство“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

Стартира благотворителна кампания в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми у нас. Екипът на най-новия ин витро център обяви сред децата от детските градини на територията на район „Южен“ конкурс за детска рисунка на тема „Моето семейство“.

Творбите на малките художници ще бъдат представени на изложба, която ще бъде открита в 11.00 ч. днес в един от големите търговски центрове в Пловдив и продавани благотворително. Жури ще оцени рисунките, като най-добрите от тях ще бъдат изложени във фоайетата на обществени институции в града на тепетата.

Средствата от благотворителната изложба ще бъдат дарени под формата на чек на Сдружение „Зачатие“, съобщи д-р Добринка Петрова, медицински управител на ин витро болницата. „Работата ни да помагаме на повече двойки с репродуктивни проблеми да станат родители, за нас, е не само въпрос на обич и висок професионализъм, но и на обществена мисия“, добави д-р Петрова.

Дядо Коледа ще пристигне при малките художници на 21 декeмври по време на благотворителната изложба. Добрият старец ще раздаде подаръци. Пприготвена е също чудесна торта и празник с много игри за малчуганите.

 

 

Подобни статии

Top