Конна база „Тракиец” с двудневен турнир за Деня на Европа

konna baza

Днес и утре Конна база „Тракиец” отново ще домакинства на Открит турнир по прескачане на препятствия. В двата състезателни дни се очаква да участват едни от най-елитните коне в страната, с най-добрите национални състезатели. Както на предния турнир, така и на този се предвижда да има отделно класиране при юношите и девойките. По този начин организаторите искат да стимулират младите хора да практикуват конния спорт.

Освен паричните и предметни награди за ездачите, домакините от конна база „Тракиец” са подготвили изненади и за зрителите.

В Деня на Европа-9 май, всеки посетил надпреварата ще може да се сдобие с награди. За целта е нужно зрителите, които ще изпълнят трибуните на спортния комплекс да попълнят анкета, чиито въпроси са свързани с конния спорт. Всички, които са познали ще участват в разпределението на големите изненади. По този начин домакините целят хората да опознаят света на конете и спорта.

Това е третата за тази година инициатива на домакините, които дават награди за зрителите. На пролетния турнир в края на март и на този през април  бяха раздадени над 50 предметни награди, стъклени украшения и ваучери за отстъпки за спортни и развлекателни процедури в комплекса. Тази година предстои и неговото разширение.

В събота и неделя наградите ще са осигурени от СК „Тракиец”, „Деликатес 2”, „ Светлана арт глас” и „Калина Екуин”.

През лятото базата край Житница ще домакинства на международното състезание по прескачане на препятствия- финал на „FEI CHALLENGE FINALS”. До тогава СК „Тракиец” ще разполага с ново хотелско крило, модерна зала за конференции и открит басейн.

И в двата дни на надпреварата входа за зрители е свободен.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top