Концерт подкрепя кампанията „Моето специално дете“

Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията „Моето специално дете“ организират днес от 18:00 ч. в НЧ „Христо Ботев“ в район „Южен“ Сдружение „Паралелен свят” и Сдружение на православните богослови „Св. Паисий Хилендарски”. Целта на кампанията е да бъдат набрани средства за разкриване на Център за ранна интервенция.

Това е подкрепяща услуга за семействата още от първите дни след установяване на увреждане или забавено развитие на детето. Екип от професионалисти ще съдейства за подобряване на физическото и социалнопсихологическото функциониране на децата, както и за максимизиране на семейното благополучие.

В концерта ще участват хорът при Катедра „Теология“ на ПУ „Паисий Хилендарски“, Вокална група “ Детелинки“ Формация за автентичен фолклор “Куклици”, Фолклорна група “ Тракийска младост  Детски хор „Лолипоп“, Детска вокална група „Бамбини“, Вокална група „Присъствие“  и студентът от АМТИИ Румен Тошков.

Освен чрез закупуване на билет за концерта, кампанията може да бъде подкрепена също чрез закупуване на картички и сувенири от Благотворителния базар преди събитието във фоайето на читалището.

Дарения може да бъдат направени по дарителска сметка IBAN: BG27FINV91501015435119 , Първа Инвестиционна банка, за: Кампанията „Моето специално дете“.

 

Подобни статии

Top