„Косара“ събра 2 400 лева на концерта за Люси (СНИМКИ)

2 400 лева бяха събрани снощи по време на благотворителния концерт в НЧ „Родолюбие“ в подкрепа на учителката по английски език от Асеновград Любомила Ангелова. Благотворителната проява бе организирана от балетна формация „Косара” и в нея се включиха още денс-формациите „WEEZIES“,  „ANGELS“,  „ИНДИГО“, „BACK 2 DA ROOTS“ и групата по TAEKWON-DO.

Събраните от билети и дарения средства бяха дарени веднага след концерта на семейството на Люси, която също беше в читалището, заедно с дъщеря си Теодора. В края на концерта разчувстваната жена се качи на сцената, за да благодари на танцьорите от „Косара“.

Препълнената с хора зала аплодираха учителката, която се бори с тежката диагноза „Остра миелоидна левкемия“.

Днес близките на Любомила Ангелова съобщиха, че тя се чувства добре и вече е подготвена за трансплантацията на костномозъчни клетки. Намерен е и донор и се очаква всеки момент Люси да замине за германската клиника, където ще се лекува. Над 240 хиляди лева са събрани досега от необходимите 360 хиляди за нейното лечение. Благотворителните инициативи продължават – в Асеновград и в Пловдив.

Ако имате възможност и желание да помогнете на Люси, можете да го направите с дарителски SMS с текст на латиница DMS LUSI на номер 17 777 - валидни само, ако се намирате на територията на република България, а също и по дарителска сметка към Райфайзенбанк:

IBAN: BG53RZBB91551006205144
BIC: RZBBBGSF
Любомила Бориславова Ангелова

Подобни статии

Top