Коя е най-добрата разлика във възрастта на партньорите?

Чували сте, че жените се развиват с няколко години по-бързо от мъжете и затова трябва да си търсят по-възрастен от тях партньор. Не отричаме това правило в неговата цялост, но все пак има фактори, които карат хората по-бързо да съзряват и те не бива да бъдат пренебрегвани.

Така, например, момче на 23 години може да е преживяло далеч повече трудности и ситуации, които да го правят „повече мъж“ от някой, който е на 33. Или разглезена мацка на 25 да е абсолютно дете в сравнение със 17-годишно сериозно момиче. Просто, когато избирате половинка, имайте предвид възрастта й, но включете в преценката си и сблъсъкът й с живота.

Но все пак, длъжни сме да ви споделим една много интересна теория на психолозите. Те са направили формула за изчисление дали си пасвате според възрастта ви. Тя е следната. Годините на мъжа се разделят на две, а към полученото число се прибавя +10. Крайният резултат са годините, на които трябва да бъде неговата любима.

Пример: Мъж на 30 години. 30:2=15. 15+10=25. Тоест, един 30-годишен пич, най-добре да си търси жена на 25.

Много интересна формула, допускаме, че сигурно работи. Пък и потвърждава правилото „хвани си кака да те отрака“ за тийнейджърите. Защото според нея, на 16-годишен младеж му трябва 18-годишно момиче.

Но в крайна сметка, каква ти възраст, когато има истинска любов, нали?

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top