Коя ще е първата група в Sounds of The Ages тази година?

asia

Първата група, която ще забие на Античния театър във фестивала Sounds of The Ages този септември ще стане ясна днес. Името на музикантите ще бъде обявено на пресконференция в общината от Васил Върбанов от Тангра Мега Рок. Агенцията отново е организатор на рок феста, който ще се състои през септември в Пловдив под егидата на кмета Иван Тотев.

Първата група, чието име ще бъде обявено днес, ще се представи пред феновете на 18 септември. Става дума за звезди с продажби от над 4 милиона в световен мащаб, които освен това предстои да издадат съвсем нов студиен албум, издадоха предварително организаторите.

След шумния успех на първото издание – Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на Таря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с Пловдивската филхармония, форумът се наложи на следващата година по-късно с концертите на Фиш и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD. През септември 2013-та на Античния  театър своя концерт засне и супергрупата ASIA.

Миналата година британската институция Paradise Lost също засне историческия си първи концерт с оркестър и привлече стотици фенове от цяла Европа.

Най-доброто, обаче, предстои, обещават организаторите на станалия традиционен вече фестивал и предричат най-грандиозното дотук издание на Sounds of The Ages!

На снимката: ASIA на Античния театър през 2013-та година.

Автор: Димитър Тодоров

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top