Коя ще е четвъртата сензация в Sounds of The Ages?

Четвъртата група, която ще излезе на Античния театър в рамките на рок фестивала Sounds of The Ages ще бъде обявена на нарочна пресконференция днес от организаторите на феста – Тангра мега рок и Община Пловдив. На пресконференцията ще присъства и  Хайме Хермида Марина – културно аташе в посолството на Кралство Испания.

Групата отново ще е сензационна, обещават организаторите. Концертът й ще бъде на 20 септември, пак на Античния театър.

След шумния успех на първото издание – Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на Таря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с Пловдивската филхармония, форумът се превърна в истинска атракция и добра традиция година по-късно с концертите на Фиш и ANATHEMA. ANATHEMA заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 на Античния забиха и музикантите от супергрупата ASIA.

Миналата година, британската институция PARADISE LOST също засне историческия си първи концерт с оркестър и привлече стотици фенове от цяла Европа.

Сега, 2CELLOS, APOCALYPTICA и OPETH са първите имена в най-грандиозното издание на Sounds of The Ages – на 12, 18 и 19 септември, припомнят организаторите.

 

Подобни статии

Top